tr_f_logo1

Създадохме FITMEAL в началото на 2014 г. и до днес не спираме да следим развитието и тендециите в здравословното хранене, да разнообразяваме и обогатяваме менютата си с все по-здравословни и изкушителни предложения. Oтричаме изцяло използването на консерванти, изкуствени оцветители и подобрители на вкуса, както и пърженето като метод на готвене. В основата на нашата работа поставяме индивидуалните нужди и предпoчитания на нашите клиенти.

Често се случва, затрупани от ангажименти, да не помислим за дневното ни меню и да прибегнем към бързо и необмислено хапване на крак. Затова 7 дни в седмицата грижливо приготвяме вашата храна и я доставяме експресно или с предварителна заявка до заявен от вас адрес. Знаем също, че всеки човек е различен и когато говорим за здраве и хранене, това важи с пълна сила. Затова предлагаме изготвяне на индивидуални хранителни менюта, които са изцяло съобразени с вашите хранителни навици, нужди и вкусови предпочитания. Ако пък знаете точно какво ви се хапва или имате вече изготвен хранителен режим, ние сме на разположение да готвим за вас.

Друго, в което сме сигурни е колко важен елемент е храната за едно събитие. Именно затова съчетаваме внимателно подбрани продукти, професионализъм при приготвяне на всяко ястие и естетически издържана презентация. За вашето корпоративно събитие, тийм билдинг или кафе пауза предлагаме богат избор от стандартни, здравословни, веган и вегетариански кетъринг хапки и менюта, които гарантирано ще задоволят вкусовите предпочитания на всеки присъстващ. Внимание към детайла и безкомпромисен професионализъм най-точно описват предлаганите от нас кетъринг услуги!

За повече информация за нас и нашите услуги се свържете с нас на тел. 0879565056, и-мейл office@fitmeal.bg или посетете нашия сайт www.fitmeal.bg

Наша мисия завинаги ще остане това, да бъдем ваш помощник и съюзник във воденето на един по-здравословен, по-балансиран и щастлив живот!

fitmeal